Čišćenje sa Prirodnim Sjajem: Pasta sa Ekstraktom Bosiljka i Glicerinom

Čišćenje sa Prirodnim Sjajem: Pasta sa Ekstraktom Bosiljka i Glicerinom

Otkrijte Moć Prirode u Čišćenju

Svi tražimo efikasna rešenja za održavanje čistog i blistavog doma, ali često zaboravljamo da su najbolji proizvodi oni koji kombinuju prirodne sastojke sa snažnim čišćenjem. Upoznajte pastu sa ekstraktom bosiljka i glicerinom, vašeg novog saveznika u borbi protiv prljavštine!

Blagotvorno Delovanje na Kožu

Ova pasta nije samo za čišćenje; ona je i blagotvorna za kožu zahvaljujući ekstraktu bosiljka i glicerinu. Njihova kombinacija pruža nežno dejstvo na kožu, čineći je mekom i hidriranom.

Čišćenje sa Prirodnim Sjajem: Pasta sa Ekstraktom Bosiljka i Glicerinom

Kozmetičke Mikro Kuglice za Bezbedno Čišćenje

Zaboravite na pesak koji može oštetiti površine – naša pasta koristi kozmetičke mikro kuglice koje ostavljaju vaše površine besprekornim, čak i najfinijim. Bez tragova, samo čist sjaj!

Višenamenska Upotreba

Ova pasta nije obično sredstvo za čišćenje; ona je pravi multi-tasker. Koristi se za čišćenje jako zaprljanih površina, dezinfikuje i dezodorizuje istovremeno. Njena moć dolazi do izražaja na keramičkim površinama, podovima, šporetima, posuđu, metalnim predmetima, nakitu, tkaninama i čak jako zaprljanim rukama.

Saveti za Upotrebu

Nanesite tanak sloj paste na vlažnu površinu i ostavite da deluje 15 minuta.
Operite ili prebrišite vlažnom krpom.
Za kamenac i masne fleke, ponovite postupak po potrebi.


Bonus: Piling i Lečenje

Ova pasta ima široku primenu – od čišćenja do nege tela. Iskoristite je za piling laktova, kolena i peta bez ikakvih štetnih posledica. Takođe je sjajan saveznik u uklanjanju fleka sa raznih površina, uključujući zidove i tkanine.

Upozorenje i Sastav

Preporučujemo upotrebu paste za pranje zuba 2-3 puta mesečno kako biste izbegli oštećenje zubne gleđi. Sastav paste uključuje anjonske PAM (<5%), punila, miris, ekstrakt lekovitog bilja, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, i boju.

Ova pasta nije samo sredstvo za čišćenje; to je iskustvo koje donosi čistoću i prirodnu negu u vaš dom. Otkrijte moć prirode sa svakom upotrebom!